Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pierre - myspace

9. 2. 2007
Pierrův nový blog..

Ahoj lidi,

koukám se tak v pátek večer na televizi a zjišťuji: "Hey, možná bych taky mohl napsat nějaký blog, ne??

Už je to několik dní... vlastně už ani nejsem v Montrealu. Rozhodl jsem se udělat změnu několika věcí, abych si trochu pomohl s inspirací a možná taky mi už bylo trochu špatně z těch denních -20 stupňových teplot... hehehe


Takže, teď jsem na tajném místě a zabývám se prací na nové desce!! Jak záhadné...

Doufám, že se všichni máte dobře. Vede se mi dobře, nemůžu si stěžovat. Pořád pracujeme na nové Role Model kolekci, která brzy přijde na trh. Už jsme dokončili všechna trička a vypadají skvěle. Jsou mnohem víc cool, než jiná RM trička, která jsme kdy navrhli.

Jo, a taky jsem si vyzvedl novou desku FOB (pozn.překl.: Fall Out Boy) a musím říct, že je docela dobrá. Je to určitě moje nejoblíbenější album ze všech jejich alb. Poslechněte si ji.

Takže to je prozatím všechno... promiňte, dneska žádný vlog.

Znovu, děkuji všem za komentáře.... vidím, že většina z vás teď respektuje to "ne spamovací" pravidlo... děkuji!!!

Doufám, že všichni prožijete dobrý víkend.

Pierre.





30.1.2007 - Oficiální Pierrovo MySpace!


Hey, hey všichni, utište se na chvíli...Musím vám něco sdělit! Protože je tady na MySpace tolik podvodníků, konečně jsem se rozhodl vytvořit si své oficiální MySpace. Takže, kdokoliv, kdo se mnou měl dlouhé rozhovory na MySpace o lásce, nenávisti a kdo ví, čím ještě, byli jste podvedeni!! (pozn.překladatele: To měl být vtip, protože v angličtině je to "you have been punked", a "Punked" je myslím jeden pořad na MTV, kde MTV nachytává různé hvězdy pomocí skryté kamery; SP tomuto unikli, protože se jim kdysi podařilo objevit kamery dřív, než stačili něco udělat.. xD) Haha... promiňte, byl to špatný vtip... ale doopravdy.. tady to je. URL mého oficiálního MySpace je:

www.myspace.com/officialpierre

Jděte se podívat a napište mi zprávu, nebo komentář a podívejte se na moje fotky, blogy a vlogy. Udělám všechno, co je jen možné, abych se tam podíval každý den a průběžně ho updatoval Je to ten nejlepší způsob, jak se mnou můžete osobně komunikovat a vědět, co se děje. A ještě, ano, jsem to opravdu já (s trochou pomoci mého kamaráda, který je trochu chytřejší než já), kdo tu stránku vytvořil a kdo ji bude navštěvovat a updatovat. Takže jděte!!! A podívejte se na ni a přidejte si mě do přátel

Zatím... Pierre


Pierrův 1. oficiální blog na jeho oficiálním MySpace

1. blog

Hey, hey

Otevřel jsem si svoji oficiální stránku asi před hodinou a už mám skoro 3000 přátel!!

Díky za tak veliký ohlas. Doufám, že si to tady lidi užijete a budete se sem chodit dívat, co je nového. Tak, jak už jsem řekl, toho je moje jediná pravá stránka a podle toho, co vím, žádný jiný člen naščí kapely svoje myspace nemá, takže buďte opatrní. Jestliže jste v kontaktu s někým z kapely, je to pravděpodobně podvodník.

Musím začít pracovat a psát nějakou hudbu. Opatrujte se!!

Brzy se zase uvidíme.

Pierre.


Pierrův nový blog na MySpace

Věřte tomu, nebo ne, včera večer šel jsem na show Justina Timberlaka v Montrealu. Musím říct.... Ten kluk má teda ale POHYBY!!!! wow... vždycky jsem měl nějakým způsobem jeho muziku rád (od té doby, co vystupuje sólově, samozřejmě....), ale poté, co jsem ho viděl vystupovat live musím říct, že ho velice respektuji i jako umělce. Zpíval skrz celou show (přes 2 hodiny, žádný playback , všechno živá kapela) a zněl neuvěřitelně. Fakt nevím, jak to zvládá , ale opravdu ty jeho choreografované taneční kreace vypadají skvěle. A to je drsný!!! Byl to taky den jeho narozenin a to bylo taky super. Takže vzdejme hold na počest JT... jestliže se zastaví na tour i ve vašem městě - stojí to za to.

Dnes ráno jsem vstal pozdě a pracoval na nějakých textech k písni, která je téměř dokončená a jmenuje se: "Time to say goodbye" (překlad: Čas říci sbohem). Můžete si představit o čem to je. Pořád nevím, jak ji dokončit, ale věřím, že se v mé hlavě objeví nějaká geniální myšlenka a bude to zachráněno... ha.

Takže to je vše. Chtěl jsem vám jenom říct o té skvělé show JT. Doufám, že se vám vede dobře.

Pierre.

P.S.: Oh, málem jsem zapomněl... můžu vás o něco poprosit?? Pro ty z vás, co jsou tak milí a zanechávají komentáře na mé stránce, můžete ty komentáře omezit tak na 1 nebo 2??? Někteří z vás totiž dost valí... nechte prosím šanci i ostatním. Díky!!


Pierrův vlog

Hey, koukněte se na můj 2 vlog. Vím...potřebuji se nechat oholit a ostříhat... ale jen mě nechte na pokoji, ok???



Pierrův nový MySpace blog


Jak se všichni máte? Tak se na to podívejme... Už je to strašlivě dlouhá doba, kdy jsem naposledy blogoval a za to se omlouvám. Místo dávání vám nějakých chabých výmluv, jakože jsem byl velice zaneprázdněný a jak jsem úplně zapomněl vám psát, vám prostě napíšu, jak to ve skutečnosti bylo.

Vraťme se zpátky k létu a začněme odtud. Strávil jsem asi 90 procent léta zavřený v malých izolovaných místech v různých městech a zemích po celé hodiny a snažil se přijít na nějaké skvělé songy.

Výsledek:

Nejdřív jsem opravdu nevěděl, co napsat, to musím připustit.. Myslím si, že jsem cítil hodně nátlaku, protože jsem věděl, že jsme měli dvě obrovsky úspěšné desky a že jsme potřebovali znovu něco vymyslet anebo alespoň přijít s něčím, co by nám udrželo naše věrné fanoušky. Strávil jsem tolik času snažením se sjednotit nějaké nové zvuky a odlišné chutě, snažením najít něco cool, moderního a svěžího.... Upřímně, ze začátku jsem vůbec nepracoval. Po týdnech a týdnech maření času jsem měl to, čemu věřím, že nadšenci říkají "moment schopnosti myslet jasně". Uvědomil jsem si, že MY jsme Simple Plan... A co dělají Simple Plan?? Píšeme dobré chytlavé songy, které jdou od našeho srdce. Songy, které se mohou lidí týkat. Songy, které budou lidé milovat a budou cítit, že se jich týkají. Nejsme ten cool, moderní "cover rolling stones", nejvíc cool kapela. Nejsme moderní kapela, se kterou může "hudební elita" chlubit v jejich oblíbeném CD shopu... Takže jsem se vrátil zpět k základům. Dobré riffy, dobré melodie, upřímné a čestné texty a právě tehdy už mě začínaly napadat super věci (asi kolem září...) Věděl jsem, že naše hudba se změní a vyvine se bez násilí, protože to byl účel. Protože se vyvíjíme a protože naše životy se mění. Ne protože se snažíme změnit do něčeho cool, moderního, nebo odlišného. Dokud zůstaneme upřímní k sobě, bude se hudba vyvíjet sama od sebe.

Poté jsem si uvědomil to, že dobré songy začaly stoupat a musím říct, že jsem hrozně nadšený z toho, co máme. Opravdu jsme poté psali každý den (nebo skoro) celé hodiny a hodiny (takže pro ty, co se ptají, co jsme ksakru dělali, nebojte se.... Nebyli jsme na trvalých prázdninách!!!). Psal jsem v Montrealu, v Kalifornii a také na různých exotických místech, snažíce se najít inspiraci. Zajímavé je, že místo, které u mě mělo největší úspěch byl můj dětský pokoj v domu mých rodičů v Montrealu. Myslím si, že jsem na místě, kde jsem vyrůstal našel pohodlí.

Proces psaní písní: Pro ty z vás, kteří se možná zajímají o to, jak se vlastně takové texty píší, tady je to stručně jedním slovem. Asi před čtyřmi lety jsme Seb a já objevili softwarový program nazvaný "Protools" a začali jsme nahrávat songy a riffy na svých laptopech. Je to vlastně ten samý software, které používají všechna studia a je fakt skvělý. Používám laptop, klávesnici, basovou kytaru, 2 kytary (1 elektrickou a 1 akustickou) a simulátor zesilovače a 1 mikrofon a nahrávám své nápady, se kterými přijdu. Program ti povoluje nahrávat další a další nahrávky. Takže nahrajeme svá vlastní dema. Na konci máme primitivní verzi toho, jaké ty songy budou. Hrajeme na různé hudební nástroje spolu s vokály a s harmoniemi a odtud máme lepší nápady, co změnit a co předělat předtím, než doopravdy půjdeme do studia a nahrajeme skutečnou verzi. Někdy začíná nápad kytarovým riffem nebo zvukovou melodií, někdy se vzbudím s hlavou plnou refrénu. Je to zvláštní a nepředvídatelné. Někdy mám i dny, kdy ze mně nic nevypadne. Můžu klidně sedět 6 nebo 8 hodin a snažit se otevřít si svou hlavu a něco zajímavého nalézt... A někdy jsou tu dny, kdy to ze mě všechno vypadne bez námahy. To jsou většinou dny, kdy jsou napsány ty nejlepší songy.

Stranou od pracování na našich písních jsem se snažil žít normální život. Hodně jsem byl se svojí rodinou a užíval si jednoduchých věcí, na které jsem zapomněl jako třeba vstávání každé ráno na důvěrně známém místě. Adoptoval jsem si nový koníček, který mě vážně baví. Surfování. Opravdu miluji být v oceánu, obzvlášť když tam není moc lidí. Je divné to říct, ale opravdu cítím spojitost s přírodou, když jsem venku a čekám na vlnu. Vím, vím... Zní to trochu lacině, ale je to pravda. Myslím si, že oceán je inspirující.

Strávil jsem pár týdnů v Montrealu se svojí rodinou na Vánoce a bylo to moc pěkné. Hodně rodinných večeří a večírků a hodně koktejlů.... Uh oh.... Koupil jsem spoustu pěkných dárků pro své přátele, hlavně pro svou mamku, která byla velice šťastná. Měli jsme velký překvapující večírek na oslavu narozenin mého taťky, což bylo v období Vánoc a všichni jsme si užili ten večírek.... a dobré víno... haha.

Kde jsem ksakru teď????

Teď jsem zrovna na pláži v Brazílii a píšu toto (dneska není život tak drsný). Odehráli jsme tady dvě show tento víkend a já se rozhodl zůstat tu ještě 4 dny navíc, abych si užil Rio, protože když jsme tu hráli naposledy, tak jsme se těžko dostali přímo do města. V první řadě, ty koncerty byly ŠÍLENÉ!!! Nemůžu tomu uvěřit, kolik fanoušků tady máme! Musím říct veliké díky každému, kde se na nás přišel podívat. Opravdu vás lidi milujeme!

Ooops:

Den před show v Riu, mě náš zdejší kamarád vzal surfovat na super místo, ale naneštěstí jsem měl menší nehodu. Šňůrka mého prkna byla moc krátká, takže když jsem se dostal ze své první vlny, devět stop dřeva mě praštilo přímo do obličeje. BAM!!! Je to tak divné, protože už surfuji asi 3 roky a tohle se mi nikdy nestalo... no ale co.. to se stává. Takže jsem dostal pěkný škrábanec na tváři pod svým okem a zlomil jsem si nos na dvou místech.... Au..... Naštěstí to nebylo tak hrozné a byl jsem schopen hrát v Riu a v Sao Paulu bez žádných problémů, ale teď mám pěkný monokl! Haha... Ten výlet sem byl vážně skvělý... Ikdyž mám novou jizvu!

Půjdu se podívat po městě v dalších dvou dnech a potom se vrátím zpět do Montrealu, abychom ukončili psaní alba a pak šli konečně do studia. Vím, že hodně z vám netrpělivě čeká na nějaké nové songy, takže vydržte ujištěni, jsme skoro hotovi!! Byla to dlouhá doba, co vyšlo naše poslední album a možná i od té doby, co jste nás naposledy viděli, ale nebojte se, pořád jsme ti stejní kluci, pořád milujeme to, co děláme a pořád milujeme vás. Byly různé domněnky a starosti na nějakých blozích a fórech (ano.... čteme je..), protože někdy nejsme spolu a někdy si lidé myslí, že se věci změnili, ale věřte mi, tvrdě pracujeme, aby tato deska byla ještě lepší než předešlá a jsme stejně nedočkaví jako vy a těšíme se, až budeme zase na tour. Pořád se o vás zajímáme a pořád je to ok, jestliže nás potkáte a jestliže chcete fotku, nebo autogram, nebo jen říct "ahoj". Tak se nestyďte.

Takže to je všechno. Těším se moc na nové album a doufám, že vy také. Děkuji, že jste si toto celé přečetli a já zase napíšu...

Pierre.


P.S.: Pro vás všechny, co máte MySpace buďte opatrní. Nikdo z nás nemá své oficiální nebo osobní MySpace, takže nevěřte těm nepravým. Mohou být nebezpečné. Jedno MySpace se brzy založím a dám vám vědět.


Obrazek



Pierrův nový blog na MySpace

 

ok...no... jak to mám říct..

snažil jsem se vám říct ve svých blozích a vlozích, že byste měli předstat dělat potopu v mých komentářích. Pro ty, co možná nemluví anglicky vyřeším to takhle...

NEPIŠTE TOLIK KOMENTÁŘŮ ZA SEBOU, ABYSTE UPOUSTALI MOJ POZORNOST!!!!!

Vím, že nechcete nikomu ublížit a tak, ale je to pak pro mě hodně těžký číct všechny ty komentáře, když jeden člověk zaplní celou stránku.

Takže abyste věděli, tak chci pěkně zatočit s těmi prevíty.

JESTLIŽE BUDETE SPAMOVAT MÉ KOMENTÁŘE, BLOCKNU VÁS.

Je mi líto, že to musím udělt, ale dělám to pro ostatní. Díky za porozumnění.

Jinak... všechno je tu super. Pracoval jsem celý den, ale moc jsem toho nedodělal... no co... zítra je taky den.

Jdu s klukama na koncert Billy Talent, Rise Against, Anti Flag a Moneen dnes večer. Měla by to být zábava. Kluci z Billy Talent jsou naši dobří přátelé a už jsme je dlouho neviděli. Moc se těším.

Je zima jako v pekle (byl tu hrozný mráz) tady v Montrealu, takže se musím pořádně obléknout.

Opatrujte se a znovu děkuji všem za komentáře.

Pierre.

P.S.: Nespamujte!!!

Obrazek


Fotky z myspace


Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek